Kredit kad Hong Leong Wise

Yeahh, kami baru dapat Kredit kad Hong Leong Wise setelah memohon 2 minggu yang lepas. Bagus ini membuktikan bahawa kedudukan kewangan kami di sukai oleh bank. Tak sabar rasanya nak guna kad kredit Hong Leong Bank ni untuk perbelanjaan terutamanya untuk petrol sebab rebate 10% yooo.

Boleh percaya ke rebate 10% setiap transaksi ni? Nanti kami akan bongkarkan tentang kebaikkan dan keburukkan kredit kad Hong Leong ni. Tunggu.

Kalau ikutkan kenyataan online, cash rebat diberi apabila transaksi min rm50 selama 10 kali di buat dalam sebulan. Maka baru lah dapat 10% rebet. Kalau tak, kempunan la, guna sahaja kad kredit tu tetapi tak dapat apa-apa benefit dari credit cards ni.

kad kredit Hong Leong Wise
Kredit kad Hong Leong Wise

Kalau macam ni sudah menarik kan.

Tip guna kad kredit Hong Leong Wise


1.Setiap transaksi pastikan melebihi rm50

2.Setiap bulan pastikan ada 10x transaksi atau 10 kali guna

3.Kalau boleh gunakan secara maksimun iaitu sebanyak rm1000 sebulan suapay anda boleh dapat cash rebate rm100 setipa bulan.

4.Benefit cash rebat ni adalah untuk setiap hari, bukan pada weekend sahaja.


Menarik bukan Kredit kad Hong Leong Wise. Takpe itu atas kertas, nanti team bongkar kredit kad akan menggunakan credit card ni dan nantikan apa yang kami akan laporkan kebaikkan dan keburukkan kad ni.

Related Posts:

2 Responses to "Kredit kad Hong Leong Wise"


  1. Apakah Anda membutuhkan pinjaman untuk membayar tagihan, mengembangkan bisnis skala kecil atau menengah Anda? Ibu Elizabeth Louis Pinjaman Perusahaan memberikan kesempatan untuk membuat impian Anda menjadi kenyataan dengan memberikan pinjaman kepada individu swasta atau pemerintah dan Perusahaan dengan tingkat bunga 2% untuk awal untuk setiap jumlah yang dibutuhkan dan dengan jadwal pembayaran yang fleksibel. Hubungi Ibu Elizabeth Louis untuk LOAN Anda hari ini melalui email: elizabethlouisloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

    ReplyDelete